Friday, March 2, 2012

I say YES to snowboarding!

Hei hei,

vabandust, et pole nüüd kaua postitanud, aga see jah ütlemine on võtnud kogu mu aja. Heas mõttes. Seekord siis tahaks rääkida sellest, kuidas me pidasime Eesti vabariigi sünnipäeva Lätis lumelauatamas. Nimelt on PlanetSport Pärnu crewl juba teist aastat traditsioon käia oma klientidega 24.veebruaril Lätis mäe peal. Vaba päev ju nagunii ja milleks istuda kodus ja vahtida pingviinide paraadi ja süüa, kui saaks ka päeva sportlikumalt veeta. Sellel aastal otsustas ka Tartu crew nendega liituda ja 24.veebruar võtsime suuna Lätti Zagarkalns`i mäekompleksi (http://zagarkalns.lv/en/). Koht iseenesest on väga lahe, mulle meeldis palju rohkem kui kuutsekas. Vaatamata sellele, et väljas vist oli isegi väike + kraad olid mäed lund täis ja sõita sai suurepäraselt. Ma nüüd teab mis lumelaudur pole, aga paar korda on ikka laud alla saadud ja see tuli kasuks, sain oma kaaslauduritele(Kaisa, Maigi &Reili) väikseid näpunäiteid anda , kuidas kõige lihtsam oleks alustada. Ja nii me siis veetsimegi ligi 5 tundi erinevate nõlvade peal ja vaatamata sellele, et mulle kohe üldse see tõstukite süsteem mägedel ei meeldi, saime hakkama ja nautisime. Järgmine hooaeg peaks rohkem laua alla panema, äkki õpiks paar nippi juurde ja saaks rohkem harjutada.  Tagasiteel bussis lükkasime käima päris vinge afterski ja tähistasime Eesti sünnipäeva. Valgaks oli bussi peale ära joodud 16 pudelit rummi, pidi tegema peatuse ja selverist lisa ostma, et ika Tartuni välja veaks. Mina rummi ei joo, nii et sain mõnusalt pealt vaadata , kuidas teised hullu panid.
 Järgmisel hommikul üles ärgates ei saanud kumbagi kätt sirutada, selg oli haige ja jalgade peal olid sellised sinikad nendest tõstukitest, et oleks nagu lätakatega kaklemas käinud eelmine päev. Näitab seda, et sa võid ju omal alal kõva sportlane olla,aga kui oma mugavustsoonist välja astuda oled ikka samasugune luuser nagu ülejäänud. :D Igaljuhul ei saanud põdeda ja läksin andsin 2 trenni ja lisaks nendele käisin veel paar tundi perega Aura veekeskuses. Ei saa mainimata jätta, et seekord oli mu lemmikuks niisama vees vedelemine ja otseselt spordi tegemiseks ja ujumiseks nagu väga ei läinudki. :D
   Igaljuhul väga sportlik nädalavahetus ja emotsioonid laes.



Kris.


---------

  Sorry for not posting a long time but I`ve been busy saying yes a lot. This time I want to talk about how we celebrated our countries birthday by going snowboarding in another country. Namely, Planet Sport Pärnu crew has had a tradition for 2 years now to go on the hill in Latvia during February 24th. Free day anyway and why sit at home and stare the Penguin Parade and eat, if you could spend a day excercising. This year our Tartu crew decided to join them and on the 24th of february we went to Latvia `s Zagarkalns skiing resort (http://zagarkalns.lv/en/). The place itself is very cool, I liked it a lot more than our little slopes here in Kuutsemäe. Despite the fact that I think it was +1 degrees outside, the hills were full of snow and riding was great. I am not like a huge snowboarder but I`ve done it a couple of times before and so I could teach my fellow first time snowboarders how to stay up and get started. So we spent nearly 5 hours on different slopes. The one thing I hate about it are the ski lifts but I managed not to fall on them too many times which was a success. Next season I want to practice more often so I could maybe learn a few more tricks. We had an awesome afterski on the bus on the way back. Celebrated our nations birthday and drank a lot of rum.
   The next day I  woke up and couldn`t straighten both of my arms, my back was hurting and I had bruises all over my legs. Comes to show you that you can be an athlete at your own sports but when you are out of your comfortzone you are just a regular person. :D In any case I went and gave two classes and in addition to those I went to the Aura swimming center for a couple of hours with my family. I`m not gonna lie, this time my favorite thing was just lying around in the water and not very much swimming went down that day.
  
In any case,  a very sporty weekend and my emotsions are running high.

Kris.

No comments:

Post a Comment